Huur de foodtruck van 112Frietalarm

Zoek je een unieke patatkraam om jouw feest of evenement compleet te maken? Reserveer de patatkraam van 112Frietalarm en laat iedereen genieten van heerlijke verse patat en snacks.

112Frietalarm is een goede partner van de Rijdende Keuken en ook zij voorzien gasten graag van verse patat en heerlijke snacks. Doordat de foodtruck van 112Frietalarm gebouwd is in een ouderwetse ambulance wagen, kunnen we wel stellen dat 112Frietalarm een foodtruck met een hele unieke uitstraling is. De foodtruck is in heel Nederland te boeken en voorziet jouw evenement van de heerlijke patat en snacks.

Een patatkraam maakt elk evenement compleet!

Een patatkraam huren is geschikt voor elk feest of evenement waar je jouw gasten wilt voorzien van heerlijke patat en snacks. Ben je benieuwd hoe 112Frietalarm jouw feest compleet maakt? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden om een frietkraam te huren bij 112Frietalarm.

Patatkraam op locatie

Wist je dat je een patatkraam bij 112Frietalarm op elke locatie in Nederland kan huren? In heel Nederland komt de patatkraam bij jou aan huis of op locatie. Indien je interesse hebt in het huren van een patatkraam adviseren wij je om vroegtijdig te reserveren zodat je zeker bent van van de 112Frietalarm foodtruck op jouw feest of evenement.

  • Verse patat & heerlijke snacks
  • Unieke foodtruck van 112Frietalarm
  • Op locatie in héél Nederland

Heb je interesse in het huren van 112Frietalarm patatkar op het evenement dat jij organiseert? Vraag dan direct een offerte aan via deze website. Wil je toch nog iets meer informatie over de patatkar van 112Frietalarm of ben je benieuwd wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons!

De Rijdende Keuken is de leukste frietkraam die je op locatie kan voorzien van friet en snacks van de beste kwaliteit. Wanneer je een frietkraam huurt bij de Rijdende Keuken heb je altijd verse friet en 100% eerlijke sauzen. Maak van jullie bruiloft een onvergetelijk en knallend feest met een frietkraam van de Rijdende Keuken.

Jullie bruiloft wordt leuker met een frietkraam!

Wanneer je een frietkraam inhuurt voor jullie bruiloft dan heb je gegarandeerd een geweldige en gezellige sfeer. Ben je benieuwd of jouw bruiloft compleet wordt met een frietkraam van de Rijdende Keuken? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden over een frietkraam op jullie huwelijksfeest.

Frietkraam op jouw bruiloft

Wist je dat je een frietkraam bij de Rijdende Keuken op elke locatie in Nederland kan huren? In heel Nederland komt de frietkraam op jullie trouwlocatie. Als je een frietkraam wilt huren adviseren wij om vroegtijdig te reserveren zodat je zeker bent van een frietkraam tijdens jullie bruiloft.

  • De lekkerste friet en snacks
  • Frietkraam op trouwlocatie
  • Door heel Nederland te boeken

Nu al enthousiast over een frietkraam op jullie bruiloft? Vraag meteen een offerte aan via deze website. Wil je meer informatie over een frietkraam huren of als je de friet van de Rijdende Keuken wil proeven, neem dan contact met ons op. Bij voorbaat willen wij jullie al een fantastische trouwdag wensen!

Menu ‘Lekker snacken’

Het “Lekker snacken” menu bestaat uit:
Een heerlijke puntzak verse friet met keuze uit de volgende sauzen: Mayonaise, Curry, Ketchup, Speciaal, Uitjes of Mosterd.

U kunt kiezen uit één van deze snacks:

Kroket / Frikandel / Kaassoufflé

Menu ‘All in’

Het “All-in” menu bestaat uit:
Onbeperkt verse friet eten met keuze uit de volgende sauzen: Mayonaise, Curry, Ketchup, Speciaal, Uitjes of Mosterd.

U kunt kiezen uit deze snacks:

Kroket / Frikandel / Kaassoufflé

Menu ‘De luxe’

Het “De luxe” menu bestaat uit:
Onbeperkt verse friet eten met keuze uit de volgende sauzen: Mayonaise, Curry, Ketchup, Speciaal, Uitjes of Mosterd.

U kunt kiezen uit deze bijgerechten:

Kroket / Frikandel / Hamburger

Kinderen onder de 10 jaar € 6,50 per kind.

Minimum bedrag van € 475,- of minimaal 44 personen. Na 22:00 uur geldt er een toeslag.

Wij rekenen € 75,00 voorrijkosten en komen graag in heel Nederland naar je toe!

Altijd verse producten

De frietjes worden vers gesneden uit de beste friet-aardappelen en daarna voorgebakken in olie zodat ze lekker knapperig zijn. Onze mayonaise is vol van smaak met een licht zuurtje en daarnaast 100% eerlijk. Ook serveren we de croquet van Cas Spijkers of proef onze heerlijke gehaktballen. Puur genieten!

1.
Verse aardappels

2.
Snijden en Schrappen

3.
Voorbakken en afbakken

4.
Serveren en genieten

1.
Verse aardappels

2.
Snijden en Schrappen

3.
Voorbakken en afbakken

4.
Serveren en genieten

Mogelijkheden bespreken?

    Neem direct contact op