De Rijdende Keuken tijdens coronavirus!

Rijdende keuken foodtruck huren tijdens het coronavirus?

Door het coronavirus is het voor iedereen een lastige tijd en helaas is het einde ervan nog niet in zicht. Helaas draait de horeca op dit moment niet zoals we gewend zijn. Baal jij daar ook zo erg van? Gelukkig kun je wel gebruik maken van onze foodtruck en genieten van onze patat en snacks. Je kunt met een gerust hart de foodtruck van de Rijdende keuken reserveren want bij de Rijdende keuken houden wij ons aan alle maatregelen! Wij houden 1,5 meter afstand, desinfecteren nóg vaker en vermijden fysiek contact. Rijdende keuken volgt alle RIVM richtlijnen en daarmee kunnen we garanderen dat jullie veilig genieten van heerlijke verse patat en snacks!

Onze menu’s

Heb je bijvoorbeeld een foodtruck nodig voor bijvoorbeeld medewerkers in de zorg, bouw en andere vitale beroepen. Dan kan je gerust onze foodtruck gerust huren! Bij de Rijdende keuken kun je kiezen uit verschillende arrangementen, van basic tot de luxe menu’s. Hierdoor biedt de Rijdende keuken voor ieder wat wils, van een basic patatje tot een uitgebreide foodtruck met onbeperkt genieten. Bij Frietenliefde zit je altijd goed!

Foodtruck reserveren?

Bij de Rijdende keuken is het mogelijk om de mogelijkheden te bespreken, zonder dat je alle details meteen door hoeft te geven. Zo kun je er nog rustig over nadenken wat je precies wilt. Weet je al precies wat je wilt? Neem dan contact op!

Wil je meer weten over onze producten, onze werkwijze of een van onze diensten? Of heb je vragen over de Rijdende keuken tijdens het coronavirus? Neem dan gerust contact op!

Menu ‘Lekker snacken’

Het “Lekker snacken” menu bestaat uit:
Een heerlijke puntzak verse friet met keuze uit de volgende sauzen: Mayonaise, Curry, Ketchup, Speciaal, Uitjes of Mosterd.

U kunt kiezen uit één van deze snacks:

Kroket / Frikandel / Kaassoufflé

Menu ‘All in’

Het “All-in” menu bestaat uit:
Onbeperkt verse friet eten met keuze uit de volgende sauzen: Mayonaise, Curry, Ketchup, Speciaal, Uitjes of Mosterd.

U kunt kiezen uit deze snacks:

Kroket / Frikandel / Kaassoufflé

Menu ‘De luxe’

Het “De luxe” menu bestaat uit:
Onbeperkt verse friet eten met keuze uit de volgende sauzen: Mayonaise, Curry, Ketchup, Speciaal, Uitjes of Mosterd.

U kunt kiezen uit deze bijgerechten:

Kroket / Frikandel / Hamburger

Kinderen onder de 10 jaar € 6,50 per kind.

Minimum bedrag van € 375,- of minimaal 44 personen.

Voor plaatsen buiten Utrecht rekenen wij € 75,00 voorrijkosten, met uitzondering van maandag t/m woensdag.

Altijd verse producten

De frietjes worden vers gesneden uit de beste friet-aardappelen en daarna voorgebakken in olie zodat ze lekker knapperig zijn. Onze mayonaise is vol van smaak met een licht zuurtje en daarnaast 100% eerlijk. Ook serveren we de croquet van Cas Spijkers of proef onze heerlijke gehaktballen. Puur genieten!

1.
Verse aardappels

2.
Snijden en Schrappen

3.
Voorbakken en afbakken

4.
Serveren en genieten

1.
Verse aardappels

2.
Snijden en Schrappen

3.
Voorbakken en afbakken

4.
Serveren en genieten

Mogelijkheden bespreken?

    Neem direct contact op