Geef je een feestje?
De frietkraam van de Rijdende Keuken staat voor je klaar!

Organiseer je binnenkort een feest bruiloft of ander evenement en wil je jouw gasten laten genieten van de lekkerste verse patat?

De Rijdende keuken is dé frietkraam service die je op locatie kan voorzien van patat en snacks van de beste kwaliteit. Een frietkraam huren is leuk voor op ieder familiefeest, communiefeest, personeelsfeest, verjaardagsfeest, bruiloft, schoolkamp, verenigingsweekend of als je iets anders hebt te vieren.

Organiseer je binnenkort een feest bruiloft of ander evenement en wil je jouw gasten laten genieten van de lekkerste frietjes?

De Rijdende keuken is dé frietwagen service die je op locatie kan voorzien van friet en snacks van de beste kwaliteit. Een frietwagen huren is hartstikke leuk voor op ieder familiefeestje, communiefeestje, personeelsfeestje, verjaardagsfeestje, bruiloft, schoolkamp, verenigingsweekend of als je iets anders hebt te vieren.

Onze tevreden klanten

Menu ‘Kleine trek’

Het “Kleine trek” menu bestaat uit:
Een heerlijke puntzak verse friet met keuze uit de volgende sauzen: Mayonaise, Curry, Ketchup, Speciaal, Uitjes of Mosterd.

U kunt kiezen uit één van deze snacks:

Kroket / Frikandel / Kaassoufflé

Menu ‘Lekker snacken’

Het “Lekker snacken” menu bestaat uit:
Onbeperkt verse friet eten met keuze uit de volgende sauzen: Mayonaise, Curry, Ketchup, Speciaal, Uitjes of Mosterd.

U kunt kiezen uit deze snacks:

Kroket / Frikandel / Kaassoufflé

Menu ‘De luxe’

Het “De luxe” menu bestaat uit:
Onbeperkt verse friet eten met keuze uit de volgende sauzen: Mayonaise, Curry, Ketchup, Speciaal, Uitjes of Mosterd.

U kunt kiezen uit deze bijgerechten:

Kroket / Frikandel / Hamburger

Kinderen onder de 10 jaar € 6,50 per kind.

Minimum bedrag van € 475,- of minimaal 44 personen. Na 22:00 uur geldt er een toeslag.

Wij rekenen € 75,00 voorrijkosten en komen graag in heel Nederland naar je toe!

Altijd verse producten

De frietjes worden vers gesneden uit de beste friet-aardappelen en daarna voorgebakken in olie zodat ze lekker knapperig zijn. Onze mayonaise is vol van smaak met een licht zuurtje en daarnaast 100% eerlijk. Ook serveren we de croquet van Cas Spijkers of proef onze heerlijke gehaktballen. Puur genieten!

1.
Verse aardappels

2.
Snijden en Schrappen

3.
Voorbakken en afbakken

4.
Serveren en genieten

1.
Verse aardappels

2.
Snijden en Schrappen

3.
Voorbakken en afbakken

4.
Serveren en genieten

Bruiloft of feest?

Wil jij ook de Rijdende keuken inhuren voor jouw bruiloft, verjaardag of feest? Dat kan, kijk op deze website en wees er snel bij zodat je zeker weet dat we op de datum van jouw feest staat! Als je de friet van de Rijdende Keuken wil proeven, neem contact op met Bas!

Bruiloft of feest?

Wil jij ook de Rijdende keuken inhuren voor jouw bruiloft of feest? Dat kan, kijk even op de website en wees er snel bij, zodat je zeker weet dat de Rijdende keuken op deze datum op jouw feest komt te staan! Als je eerst een keer de friet wil proeven, hou dan onze Facebook pagina in de gaten of neem contact op met Bas.

Mogelijkheden bespreken?

    Neem direct contact op