Onze aardappels

We gebruiken de beste friet-aardappelen om de frietjes te bereiden. De frietjes worden elke dag vers gesneden en voorgebakken in olie zodat ze lekker knapperig zijn. Om het gemak te vergroten, krijgt elke klant een aparte lange vork waarmee zij met gemak ‘het onderste frietje uit de puntzak’ kunnen halen. Superhandig!

Soorten aardappels

De aardappels groeien in stevige klei. Daar hebben ze voldoende voedingstoffen om uit te groeien tot de beste aardappels. Zo kunnen we de beste frietjes blijven garanderen.

Oogsten en sorteren

De vroege aardappels komen begin juli van het land. Om mooie frietjes te bakken gebruik je alleen de grote aardappels. Die worden bonken genoemd. John sorteert de aardappels speciaal voor ons.

Kennis en ervaring

Onze leverancier John van der Kroon zit al generaties lang in de aardappels. Sinds 15 jaar is John al horeca leverancier van friet-aardappels. Ze halen hun aardappels van verschillende telers in het land.

Verse frietjes

John van der Kroon levert het hele jaar door kwalitatief uitstekende friet-aardappels. Een optimale bewaarcondities van de aardappelen is erg belangrijk. Hierdoor zijn de aardappelen het gehele seizoen van uitstekende kwaliteit.