Patatkar huren?

Organiseer jij een feest of evenement? Maak het compleet met een patatkar van de Rijdende Keuken en laat je gasten genieten van de lekkerste patat en snacks.

De Rijdende Keuken is dé patatkar specialist die je op locatie kan voorzien van patat en snacks van de beste kwaliteit. Vanuit de patatkar van Rijdende Keuken voorzien wij jou en jouw gasten van verse, knapperige patat, lekkere snacks en 100% eerlijke sauzen. De patatkar is geschikt voor ieder zakelijk evenement of feest, bijvoorbeeld voor een personeelsfeest, jubileum of bedrijfsborrel. Ben je benieuwd hoe de Rijdende Keuken of jouw feest compleet maakt? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden om een patatkar te huren.

Patatkar arrangementen

Bij de patatkar van de Rijdende Keuken werken we met meerdere arrangementen, van lekker snacken tot een deluxe menu. Hierdoor is er voor ieder feest of evenement een geschikt arrangement. Of je nu op zoek bent naar een simpele patatkar met patat en snacks voor een uitgebreide vrijdagmiddagborrel of een juist een patatkar zoekt die op locatie een eindeloze hoeveelheid patat, diverse snacks en vele sauzen serveert, wij bieden voor iedere gelegenheid een perfect arrangement. Bekijk de verschillende arrangementen hier.

Patatkar op locatie

Wist je dat je een patatkar bij de Rijdende Keuken op elke locatie in Nederland kan huren? In heel Nederland komt de patatkar bij jou op locatie. Als je een patatkraam wilt huren adviseren wij om vroegtijdig te reserveren zodat je zeker bent van een patatkraam op jouw feest of evenement.

  • De lekkerste patat en snacks
  • Patatkar op locatie
  • Door heel Nederland te boeken

Heb je interesse in het huren van de Rijdende Keuken patatkar op het zakelijke evenement dat jij organiseert? Bekijk onze arrangementen of vraag direct een offerte aan. Wil je toch nog iets meer informatie over de patatkar van de Rijdende Keuken en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons!

De Rijdende Keuken is de leukste frietkraam die je op locatie kan voorzien van friet en snacks van de beste kwaliteit. Wanneer je een frietkraam huurt bij de Rijdende Keuken heb je altijd verse friet en 100% eerlijke sauzen. Maak van jullie bruiloft een onvergetelijk en knallend feest met een frietkraam van de Rijdende Keuken.

Jullie bruiloft wordt leuker met een frietkraam!

Wanneer je een frietkraam inhuurt voor jullie bruiloft dan heb je gegarandeerd een geweldige en gezellige sfeer. Ben je benieuwd of jouw bruiloft compleet wordt met een frietkraam van de Rijdende Keuken? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden over een frietkraam op jullie huwelijksfeest.

Frietkraam op jouw bruiloft

Wist je dat je een frietkraam bij de Rijdende Keuken op elke locatie in Nederland kan huren? In heel Nederland komt de frietkraam op jullie trouwlocatie. Als je een frietkraam wilt huren adviseren wij om vroegtijdig te reserveren zodat je zeker bent van een frietkraam tijdens jullie bruiloft.

  • De lekkerste friet en snacks
  • Frietkraam op trouwlocatie
  • Door heel Nederland te boeken

Nu al enthousiast over een frietkraam op jullie bruiloft? Vraag meteen een offerte aan via deze website. Wil je meer informatie over een frietkraam huren of als je de friet van de Rijdende Keuken wil proeven, neem dan contact met ons op. Bij voorbaat willen wij jullie al een fantastische trouwdag wensen!

Menu ‘Lekker snacken’

Het “Lekker snacken” menu bestaat uit:
Een heerlijke puntzak verse friet met keuze uit de volgende sauzen: Mayonaise, Curry, Ketchup, Speciaal, Uitjes of Mosterd.

U kunt kiezen uit één van deze snacks:

Kroket / Frikandel / Kaassoufflé

Menu ‘All in’

Het “All-in” menu bestaat uit:
Onbeperkt verse friet eten met keuze uit de volgende sauzen: Mayonaise, Curry, Ketchup, Speciaal, Uitjes of Mosterd.

U kunt kiezen uit deze snacks:

Kroket / Frikandel / Kaassoufflé

Menu ‘De luxe’

Het “De luxe” menu bestaat uit:
Onbeperkt verse friet eten met keuze uit de volgende sauzen: Mayonaise, Curry, Ketchup, Speciaal, Uitjes of Mosterd.

U kunt kiezen uit deze bijgerechten:

Kroket / Frikandel / Hamburger

Kinderen onder de 10 jaar € 6,50 per kind.

Minimum bedrag van € 475,- of minimaal 44 personen. Na 22:00 uur geldt er een toeslag.

Wij rekenen € 75,00 voorrijkosten en komen graag in heel Nederland naar je toe!

Altijd verse producten

De frietjes worden vers gesneden uit de beste friet-aardappelen en daarna voorgebakken in olie zodat ze lekker knapperig zijn. Onze mayonaise is vol van smaak met een licht zuurtje en daarnaast 100% eerlijk. Ook serveren we de croquet van Cas Spijkers of proef onze heerlijke gehaktballen. Puur genieten!

1.
Verse aardappels

2.
Snijden en Schrappen

3.
Voorbakken en afbakken

4.
Serveren en genieten

1.
Verse aardappels

2.
Snijden en Schrappen

3.
Voorbakken en afbakken

4.
Serveren en genieten

Mogelijkheden bespreken?

    Neem direct contact op