Frietenliefde patatkraam op privé evenementen

Geef jij binnenkort een privé feestje of evenement? Huur dan de patatkraam van Frietenliefde en laat je gasten genieten van de lekkerste frietjes en snacks.

Patatkramen en foodtrucks zijn niet alleen leuk op zakelijke evenementen, ze doen het ook goed op verjaardagen, bruiloften en andere feesten. De patatkraam de Rijdende Keuken rijdt graag naar jouw bedrijfsevenement, personeelsfeest, borrel of ander zakelijk evenement. Zoek jij een patatkraam met heerlijke patat en snacks voor op jouw zakelijke evenement? Dan ben je bij de patatkraam van de Rijdende Keuken aan het goede adres!

Zoek je juist een patatkraam voor een privé evenement zoals een verjaardag of bruiloft? Geen probleem! Onze partner Frietenliefde heeft een voorliefde voor persoonlijk en privé evenementen en zal jou en jouw gasten met liefde voorzien van verantwoorde, verse patat en snacks. Frietenliefde is dé patatkraam voor verjaardagen, bruiloften, jubilea en andere privé evenementen.

Frietenliefde

Jouw privé evenement wordt gegarandeerd een succes met de verse, ambachtelijke patat en (h)eerlijke snacks van Frietenliefde. Frietenliefde rijdt, net als de Rijdende Keuken, met liefde naar elke locatie in Nederland om jou en jouw gasten te voor zien van heerlijke patat en snacks.

Waarom moet je de Frietenliefde reserveren voor jouw privé evenement?

  • Mooie, unieke foodtruck
  • Verse, ambachtelijke patat
  • Ruim assortiment snacks en sauzen. Ook vega(n) opties!
  • De Frietenliefde rijdt, net als de Rijdende Keuken, naar elke locatie in héél Nederland

Enthousiast over de Frietenliefde op jouw privé evenement? Reserveer direct via onderstaande website. Wil je meer informatie over een patatkraam huren bij Frietenliefde? Neem dan contact met op via de Frietenliefde website.

Bezoek de website van Frietenliefde hier!

De Rijdende Keuken is de leukste frietkraam die je op locatie kan voorzien van friet en snacks van de beste kwaliteit. Wanneer je een frietkraam huurt bij de Rijdende Keuken heb je altijd verse friet en 100% eerlijke sauzen. Maak van jullie bruiloft een onvergetelijk en knallend feest met een frietkraam van de Rijdende Keuken.

Jullie bruiloft wordt leuker met een frietkraam!

Wanneer je een frietkraam inhuurt voor jullie bruiloft dan heb je gegarandeerd een geweldige en gezellige sfeer. Ben je benieuwd of jouw bruiloft compleet wordt met een frietkraam van de Rijdende Keuken? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden over een frietkraam op jullie huwelijksfeest.

Frietkraam op jouw bruiloft

Wist je dat je een frietkraam bij de Rijdende Keuken op elke locatie in Nederland kan huren? In heel Nederland komt de frietkraam op jullie trouwlocatie. Als je een frietkraam wilt huren adviseren wij om vroegtijdig te reserveren zodat je zeker bent van een frietkraam tijdens jullie bruiloft.

  • De lekkerste friet en snacks
  • Frietkraam op trouwlocatie
  • Door heel Nederland te boeken

Nu al enthousiast over een frietkraam op jullie bruiloft? Vraag meteen een offerte aan via deze website. Wil je meer informatie over een frietkraam huren of als je de friet van de Rijdende Keuken wil proeven, neem dan contact met ons op. Bij voorbaat willen wij jullie al een fantastische trouwdag wensen!

Menu ‘Lekker snacken’

Het “Lekker snacken” menu bestaat uit:
Een heerlijke puntzak verse friet met keuze uit de volgende sauzen: Mayonaise, Curry, Ketchup, Speciaal, Uitjes of Mosterd.

U kunt kiezen uit één van deze snacks:

Kroket / Frikandel / Kaassoufflé

Menu ‘All in’

Het “All-in” menu bestaat uit:
Onbeperkt verse friet eten met keuze uit de volgende sauzen: Mayonaise, Curry, Ketchup, Speciaal, Uitjes of Mosterd.

U kunt kiezen uit deze snacks:

Kroket / Frikandel / Kaassoufflé

Menu ‘De luxe’

Het “De luxe” menu bestaat uit:
Onbeperkt verse friet eten met keuze uit de volgende sauzen: Mayonaise, Curry, Ketchup, Speciaal, Uitjes of Mosterd.

U kunt kiezen uit deze bijgerechten:

Kroket / Frikandel / Hamburger

Kinderen onder de 10 jaar € 6,50 per kind.

Minimum bedrag van € 475,- of minimaal 44 personen. Na 22:00 uur geldt er een toeslag.

Wij rekenen € 75,00 voorrijkosten en komen graag in heel Nederland naar je toe!

Altijd verse producten

De frietjes worden vers gesneden uit de beste friet-aardappelen en daarna voorgebakken in olie zodat ze lekker knapperig zijn. Onze mayonaise is vol van smaak met een licht zuurtje en daarnaast 100% eerlijk. Ook serveren we de croquet van Cas Spijkers of proef onze heerlijke gehaktballen. Puur genieten!

1.
Verse aardappels

2.
Snijden en Schrappen

3.
Voorbakken en afbakken

4.
Serveren en genieten

1.
Verse aardappels

2.
Snijden en Schrappen

3.
Voorbakken en afbakken

4.
Serveren en genieten

Mogelijkheden bespreken?

    Neem direct contact op