Shout out to the bouwers!

De bouwsector blijft actief, zelfs in een tijd als deze. Ondanks alles wat er aan de hand is in Nederland en ver daarbuiten, gaan onze bouwvakkers door. Waar andere mensen thuis (moeten) blijven, bouwen jullie aan onze toekomst. De Rijdende Keuken is trots op onze bouwvakkers, wegenbouwers, klusjesmannen en alle andere helden die ons en ons mooie Nederland op de been houden en mooier maken. Daarom ze verdienen zij een ‘shout out to the bouwers’!

Verwen de harde werkers op de bouwplaats

Verdienen jij en/of jouw collega’s op de bouw het om een verwend te worden om deze bijzondere tijd door te komen? Of wil jij je waardering voor jouw hard werkende collega’s laten blijken omdat ze zich, juist nu, blijven inzetten? Neem contact op met de Rijdende Keuken om de vakmensen binnen jouw organisatie te voorzien van heerlijke, welverdiende patat en snacks op de bouw of elke andere locatie in Nederland. Uiteraard houden wij ons hierbij aan de geldende maatregelen rondom het coronavirus zodat jullie zonder zorgen heerlijk kunnen genieten!

Speciale actie

Wij zien hoe hard jullie vakmensen werken voor een mooie toekomst voor Nederland en alle inwoners daarvan en hebben ons door jullie laten inspireren. De vakmensen van de Rijdende Keuken willen daarom óók iets doen voor ons mooie Nederland. Daarom hebben wij besloten dat, zolang de maatregelen rondom de coronacrisis van kracht zijn, wij alle voorrijkosten van elke reservering doneren aan het Rode Kruis. Zo draagt ook de Rijdende Keuken haar (bouw)steentje bij!

Klinkt een extraatje op de bouw jou als muziek in de oren? Bekijk onze arrangementen of vraag direct een offerte aan. Wil je toch nog iets meer informatie over de patatkar van de Rijdende Keuken en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons!

De Rijdende Keuken is de leukste frietkraam die je op locatie kan voorzien van friet en snacks van de beste kwaliteit. Wanneer je een frietkraam huurt bij de Rijdende Keuken heb je altijd verse friet en 100% eerlijke sauzen. Maak van jullie bruiloft een onvergetelijk en knallend feest met een frietkraam van de Rijdende Keuken.

Jullie bruiloft wordt leuker met een frietkraam!

Wanneer je een frietkraam inhuurt voor jullie bruiloft dan heb je gegarandeerd een geweldige en gezellige sfeer. Ben je benieuwd of jouw bruiloft compleet wordt met een frietkraam van de Rijdende Keuken? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden over een frietkraam op jullie huwelijksfeest.

Frietkraam op jouw bruiloft

Wist je dat je een frietkraam bij de Rijdende Keuken op elke locatie in Nederland kan huren? In heel Nederland komt de frietkraam op jullie trouwlocatie. Als je een frietkraam wilt huren adviseren wij om vroegtijdig te reserveren zodat je zeker bent van een frietkraam tijdens jullie bruiloft.

  • De lekkerste friet en snacks
  • Frietkraam op trouwlocatie
  • Door heel Nederland te boeken

Nu al enthousiast over een frietkraam op jullie bruiloft? Vraag meteen een offerte aan via deze website. Wil je meer informatie over een frietkraam huren of als je de friet van de Rijdende Keuken wil proeven, neem dan contact met ons op. Bij voorbaat willen wij jullie al een fantastische trouwdag wensen!

Menu ‘Lekker snacken’

Het “Lekker snacken” menu bestaat uit:
Een heerlijke puntzak verse friet met keuze uit de volgende sauzen: Mayonaise, Curry, Ketchup, Speciaal, Uitjes of Mosterd.

U kunt kiezen uit één van deze snacks:

Kroket / Frikandel / Kaassoufflé

Menu ‘All in’

Het “All-in” menu bestaat uit:
Onbeperkt verse friet eten met keuze uit de volgende sauzen: Mayonaise, Curry, Ketchup, Speciaal, Uitjes of Mosterd.

U kunt kiezen uit deze snacks:

Kroket / Frikandel / Kaassoufflé

Menu ‘De luxe’

Het “De luxe” menu bestaat uit:
Onbeperkt verse friet eten met keuze uit de volgende sauzen: Mayonaise, Curry, Ketchup, Speciaal, Uitjes of Mosterd.

U kunt kiezen uit deze bijgerechten:

Kroket / Frikandel / Hamburger

Kinderen onder de 10 jaar € 6,50 per kind.

Minimum bedrag van € 475,- of minimaal 44 personen. Na 22:00 uur geldt er een toeslag.

Wij rekenen € 75,00 voorrijkosten en komen graag in heel Nederland naar je toe!

Altijd verse producten

De frietjes worden vers gesneden uit de beste friet-aardappelen en daarna voorgebakken in olie zodat ze lekker knapperig zijn. Onze mayonaise is vol van smaak met een licht zuurtje en daarnaast 100% eerlijk. Ook serveren we de croquet van Cas Spijkers of proef onze heerlijke gehaktballen. Puur genieten!

1.
Verse aardappels

2.
Snijden en Schrappen

3.
Voorbakken en afbakken

4.
Serveren en genieten

1.
Verse aardappels

2.
Snijden en Schrappen

3.
Voorbakken en afbakken

4.
Serveren en genieten

Mogelijkheden bespreken?

    Neem direct contact op